Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa tutustumaan kotisivustoon: Aurinkokunta!

 


Aurinkokunnan laajuisen perspektiivin soveltaminen Talouselämän tunnuslukuihin tuo aivan uusia ulottuvuuksia talouteen.

Astrologia on vanhin kaikista tieteistä, joka on aina toiminut vähintään Aurikokunta-tasolla, mutta miksi ei se voisi toimia Galaktinen kierteishaara-tasolla?

Säätiede eli meterologia on eräs kaikkein varhaisimpia asioita, joita on tarkkailtu vanhastaan AK-tasolla.

Myös monia muita aloja voidaan soveltaa tarkasteltavaksi Aurinkokunnan tasolla. Tai jopa aurinkokuntien tasolla.

 

 

 


Tietenkin tämän sivuston välitön tarkoitus on promotoida ensimmäisen TUULIVOIMALAN pystyttämistä Mars-planeetalle.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

PÄÄ PILVESSÄ VAI KUUTAMOHULLUUTTA?

 

Tuntuu vaikealta vakavahenkisen ja totuudessa pysyvän lähteä seikkailuun aurinkokunnan tasolle. Sellainen seikkailu ei sovellu Maa-elementin Härälle, joka ennen olin, vaan paljon paremmin Ilma-elementin Jousimiehelle, joka nykyisin olen.

Jotkut ajattelevat, että vain rotu tai heimo luo kirjoa ihmiskunnan eri ominaisuuksille, mutta kyllä nuo neljä astrologista elementtiä: Maa, Ilma, Tuli, Vesi osaltaan nekin luovat luonteen aivan kuin ihmiset olisivat eri planeetoilta.

Vaatii melkoista opportunismia seikkailla koko aurinkokunnan tasolla. Ja lisäksi siihen ei ole edes mitään todellista syytä olemassa muuta kuin hetken mielijohde, joka ei anna rauhaa. Maa-elementillä ei ollut mitään tarvetta luoda uutta, vaan se tyytyy siihen, että kaikki pysyy kohdallaan, mutta Ilma-elementti tahtoo luoda uusia asioita maailmaan.

Eräs uusi asia, joka juolahti mieleeni on tähtitieteen ohjelma, joka näyttää eri taivaankappalaiden oppositiot ja muut positiot ( 0 astetta, 90 astetta) kultakin planeetalta ja planeetojen kuilta tai jopa asteroideilta käsin. Vaatii varmasti melkoisen työsaran ohjelmoida tuollainen ohjelma ja visualisoida se. Eikä minulla itselläni ole edes varaa tai aikaa tai kykyä tuohon työhön. 

Entä sitten tähtien Magnitudi? Sehän ilmaisee tähden etäisyyden ja tähden koon suhteet verrattuna muihin tähtiin. Jotkut luulevat sen ilmaisevan tähden kirkkauden, mutta sitä se ei toki tee. Tähtikartasto, jossa on tähdet väritetty eri väreillä (punainen, sinininen, vihreä) sen perusteella kuinka kaukana tuo tähti on maapallolta voisi olla kivempi katsella kuin nykyiset tähtikartastot, joissa kaikki tähdet ovat valkoisia tai mustia ja kooltaankin samaa luokkaa.

Tällaisia ideoita alkaa olla koossa jo kohtuullinen pino koskien aurinkokuntaa ja avaruutta. Ne ovat syntyneet kuin sattumalta, mutta kun katson niitä yhteen koottuna niin näkyy se, että joku johdattaa minua ajattelemaan avaruutta ja tähtitiedettä.

Pitää luoda kunnon tähtikartasto vaikkapa tietokonepeliä varten, jonka avulla voi kuvitteellisella avaruusaluksella seilata halki aurinkokunnan, galaksin ja universiumin.

 

/datafiles/userfiles/File/titanikki.html

 

Kaiken kukkuraksi voisi tuohon peliin siis astronomian lisäksi ympätä myös astrologian. Ensin tekisi pienen käsikirjoituksen tai testiohjelman ja sitten katsoisi miten asiat etenevät ja mitä oikeastaan ohjelmalta tahdotaan.

 

TÄSSÄ ON MUUTAMA TIEDOSTO, JOITA OLEN KIRJOITTANUT JA TAHTONUT JULKAISTA:

 

http://tapiok1.suntuubi.com/datafiles/userfiles/File/harhaoppi2.html

http://tapiok1.suntuubi.com/datafiles/userfiles/File/opiskele.html

http://tapiok1.suntuubi.com/datafiles/userfiles/File/ajat22.html

http://tapiok1.suntuubi.com/datafiles/userfiles/File/jumalan.html

http://tapiok1.suntuubi.com/datafiles/userfiles/File/geometria.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Aurinkokunta Projektinhallintaa - suntuubi.com